Sådan redigerer du billeder i Dropbox

Du kan redigere billeder, mens du forhåndsviser dem på dropbox.com og i Dropbox-mobilapperne. Hvis du vil redigere et billede i Dropbox, skal du have adgang til redigering, og filtypen skal være .png, .jpeg eller .jpg.

Sådan redigerer du billeder i Dropbox

På dropbox.com

For at begynde med at redigere et billede skal du logge ind på dropbox.com og klikke på det billede, du vil redigere.

For at rotere billedet:

1. Klik på roteringsikonet (pil, der peger i urets retning).

For hvert klik vil billedet rotere 90 grader i urets retning, og dine ændringer vil automatisk blive gemt.

For at beskære billedet:

1. Klik på beskæringsikonet (kvadrat med overlappende hjørner).
  2. Træk billedets hvide kanter til dine foretrukne placeringer.
  3. Klik på Gem på den nederste værktøjslinje for at gemme dine ændringer.
    • Vælg Lav en kopi for at bevare det originale billede og gemme ændringerne i en ny billedfil. Du skal vælge, hvor du vil gemme det nye billede og klikke på Gem for at bekræfte.
    • Vælg Erstat originalen for at gemme ændringerne til den originale fil.

I Dropbox-mobilapperne:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Log på med dine logonoplysninger.
  3. Tryk på det billede, du vil redigere.
  4. Tryk på redigeringsikonet (blyant) for at begynde med at redigere.
    • For at rotere billedet skal du trykke på roteringsikonet (pil, der peger i urets retning). For hvert tryk vil billedet rotere 90 grader i urets retning.
    • For at beskære billedet skal du trykke på beskæringsikonet (kvadrat med overlappende hjørner), trække de hvide kanter til dine foretrukne placeringer og trykke på fluebenet nederst til højre (Android) eller øverst til højre (iOS).
  5. Tryk på Gem (Android) eller Gennemført (iOS) for at gemme dine ændringer.