Sådan redigerer du billeder i Dropbox

Opdateret Nov 14, 2023
Du kan redigere billeder på dropbox.com og i Dropbox-mobilapperne.
  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på det billede, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger under billedet eller dets titel, eller klik på Rediger i menulinjen.
    • Hvis du vil rotere billedet, skal du klikke på Roter til venstre eller Roter til højre øverst til venstre.
    • Hvis du vil vende billedet vandret, skal du klikke på Vend øverst til venstre.
    • Hvis du vil beskære billedet, skal du klikke på Beskær øverst til venstre, trække de hvide firkanter til din foretrukne position og klikke på Gem.
      • Bemærk: Du kan også tilpasse indstillingerne for bredde og højde i det venstre sidepanel.
    • Hvis du vil justere belysningen eller farven, skal du klikke på Juster og derefter justere ved at trække cirklen langs skyderen for:
      • Lysstyrke
      • Kontrast
      • Fremhæv
      • Skygge
      • Eksponering
      • Mætning
      • Temperatur
    • Hvis du vil fortryde en ændring, skal du klikke på fortrydelsesikonet (buet pil, der peger til venstre) øverst til højre eller bruge control-z (Windows) eller kommando-z (macOS).
    • Hvis du vil gendanne en ændring, skal du klikke på gendannelsesikonet (buet pil, der peger til højre) øverst til højre eller bruge control-shift-z (Windows) eller kommando-shift-z (macOS).
  4. Klik på Gem  i det øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.
    • Vælg Gem en kopi for at bevare det originale billede og gemme ændringerne i en ny billedfil. Du skal vælge, hvor du vil gemme det nye billede og klikke på Gem kopi for at bekræfte.
    • Vælg Erstat originalen for at overskrive den originale fil med dine ændringer.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Log på med dit logon.
  3. Tryk på det billede, du vil redigere.
  4. Tryk på redigeringsikonet (blyant) for at begynde med at redigere.
    • For at rotere billedet skal du trykke på roteringsikonet (pil, der peger i urets retning). For hvert tryk vil billedet rotere 90 grader i urets retning.
    • For at beskære billedet skal du trykke på beskæringsikonet (kvadrat med overlappende hjørner), trække de hvide kanter til dine foretrukne placeringer og trykke på fluebenet nederst til højre (Android) eller øverst til højre (iOS).
  5. Tryk på Gem (Android) eller Gennemført (iOS) for at gemme dine ændringer.