Søg efter billeder på Dropbox

Denne funktion er kun tilgængelig for Dropbox Professional- og Dropbox Business-brugere. Dropbox Business-teamadministratorer kan tilmelde deres team via sektionen Tidlig adgang i indstillingerne til deres administratorpanel. Funktionen bliver på et tidspunkt også tilgængelig for Dropbox Plus-brugere.

Du kan søge efter billeder på din Dropbox-konto ud fra indholdet i dem. Du kan f.eks. søge efter “beklædning” for at få vist alle billeder med beklædningsgenstande (og relaterede billeder) på din Dropbox-konto – også selvom “beklædning” ikke er i filnavnet.

Sådan søger du efter billeder på dropbox.com eller i Dropbox-computerappen:

1. Log på dropbox.com, eller åbn computerappen.
  2. Skriv det, du vil søge efter, på søgelinjen (hvor der står Søg i dit indhold).
  3. Tryk på Enter på tastaturet.
  4. Klik på fanen Billeder.

Du kan søge efter følgende billedfiltyper:

• .jpg
  • .jpeg
  • .png
  • .gif

Hvilke sprog kan jeg søge efter billeder på?

Din Dropbox-konto skal være indstillet til det sprog, du søger på. Du kan dog søge på engelske ord, uanset hvilket sprog din konto er indstillet til.

• Bemærk! Billedsøgninger virker muligvis ikke som forventet (på engelsk), hvis din Dropbox-konto er indstillet til kinesisk, taiwanesisk, koreansk, malaysisk eller thai

Du kan søge efter billeder på følgende sprog:

• Engelsk
  • Japansk
  • Fransk
  • Spansk
  • Tysk
  • Svensk
  • Dansk

Hvordan virker billedsøgning?

Hvis du uploader et billede i en understøttet filtype, bliver billedets indhold identificeret på samme måde som ved tekstindhold. Når du efterfølgende søger efter et ord, viser søgeresultaterne det indhold, som matcher eller relaterer til søgeordet. Oplysningerne bruges udelukkende til at hente filer på din konto.