Opdater til den nyeste version af Dropbox

Hvis du vil opdatere til den nyeste stabile version af Dropbox-computerappen, kan du hente den på downloadsiden eller vores installationsside (Linux-brugere).

Afsnit i artiklen:

Sådan opdaterer du til den nyeste version af computerappen

Hvis du vil opdatere til den nyeste stabile version af Dropbox-computerappen, kan du hente den på downloadsiden eller vores installationsside (Linux-brugere).

Sådan ser du, hvilken version af Dropbox-computerappen du kører

Du kan se, hvilken version af Dropbox-computerappen der kører på din computer, på to måder.

På macOS og Windows skal du blot pege på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen med musen. Linux-, macOS- og Windows-brugere kan også følge disse instruktioner:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Åbn fanen Generelt.

Kan jeg deaktivere automatiske opdateringer?

Som så mange andre programmer kan Dropbox blive opdateret automatisk til den nyeste version. Automatiske opdateringer lanceres gradvist, når en ny opdatering er tilgængelig. De er nødvendige for at holde computerappen funktionsdygtig.

Du kan ikke slå automatisk opdatering fra.

Disse opdateringer sikrer, at du kører den nyeste version af Dropbox, som ofte indeholder forbedringer af ydeevnen og sikkerheden. Hvis Dropbox ikke kan holde sig selv opdateret, vil nogle funktioner muligvis holde op med at virke. Appen kan f.eks. stoppe med at synkronisere.

Bemærkninger om automatisk opdatering:

• Hvis Dropbox-softwaren er installeret på din computer, vil den blive opdateret, uanset om du selv har installeret appen, eller om appen var forudinstalleret af producenten af computeren
  • De proxyindstillinger, du tilføjer under disse trin, bruges ikke til at opdatere Dropbox-appen
    • Dropbox bruger netværksindstillingerne i dit operativsystem til automatisk opdatering