Migrer filerne ved hjælp af Dropbox og Lenovo Migration Assistant

I denne artikel beskrives det, hvordan du migrerer filer fra en computer til en ny Lenovo-computer ved hjælp af Dropbox og Lenovo Migration Assistant. Sådan kommer du i gang:

• Følg vejledningen fra Dropbox og Lenovo Migration Assistant på din nye Lenovo-computer
  • Sørg for, at Dropbox-computerappen er installeret på både din gamle og nye computer. Hvis installationen fuldføres, vises der en Dropbox-mappe på harddisken på begge computere, og Dropbox-ikonet vises på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac)

Inden du går i gang

• Hvis du har et stort antal filer, bør du overveje at prioritere dem, så de filer, du bruger hver dag, migreres før arkiverede filer
  • Overvej også at migrere dine data i batches eller at udføre migreringen om natten eller i løbet af en weekend
  • Sørg for, at den computer, du migrerer filer til, har tilstrækkelig ledig diskplads (Dropbox-computerappen gemmer som standard en kopi af filerne på computerens harddisk)
  • Kontrollér mængden af ledig plads på din Dropbox-konto, og overvej at opgradere, hvis det er nødvendigt (som standard har en Basic-konto 2 GB plads, mens en Plus-konto har 2 TB)
  • Hvis du vil slette filer fra din gamle computer, eller hvis du vil slette harddisken helt, skal du først være logget af Dropbox på computeren og fjerne Dropbox-computerappen (dette sikrer, at de synkroniserede filer ikke slettes fra Dropbox eller den nye computer)

Migrer filerne fra den ene computer til den anden

1. På den computer, du migrerer fra, skal du åbne Stifinder og gå til de filer eller mapper, du vil migrere. Træk og slip disse filer eller mapper til Dropbox-mappen på din harddisk.
  2. Så længe den computer, du migrerer fra, har forbindelse til internettet, bliver filerne og mapperne uploadet til din Dropbox-konto i skyen.
  3. Disse filer og mapper bliver også synkroniseret til din nye computer, hvis begge af følgende er opfyldt:
    • Den computer, du migrerer til, har forbindelse til internettet
    • Du er logget ind på Dropbox-computerappen med samme Dropbox-konto på begge computere

Migreringen er fuldført, når der vises en grøn cirkel med et flueben på filerne og mapperne i Dropbox-mappen på din nye computer. Der vises også Opdateret for Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac). Filerne og mapperne burde nu findes på begge computere.

Under og efter migreringen

• Den tid, det tager at migrere filer og mapper, afhænger af det antal filer, du migrerer, og det afhænger af hastigheden på din internetforbindelse (du kan styre båndbredden efter behov)
  • Undlad at logge af, ændre indstillinger eller slukke computerne under migreringen (computerappen kan kun synkronisere, når du er logget på)
  • Hvis internetforbindelsen afbrydes under migreringen, vil Dropbox blot stoppe midlertidigt. Migreringen fortsætter, så snart du er online igen
  • Du kan når som helst kontrollere synkroniseringsstatussen i computerappen
  • Som standard vil Dropbox forsøge at downloade alle mapperne på din konto. Hvis der er mapper, som du ikke synes skal optage plads på din computer, kan du bruge funktionen Selektiv synkronisering til at angive, at de kun skal gemmes i skyen. Du skal muligvis vente, indtil Dropbox har afsluttet den første indeksering af dine filer, før indstillingerne for selektiv synkronisering bliver tilgængelige.