Dropbox for Salesforce: Administratorkonfiguration

Opdateret Dec 14, 2023
Med Dropbox for Salesforce-integrationen kan teams få adgang til og dele deres Dropbox-filer i Salesforce. Du skal være på en Dropbox-teamkonto for at kunne bruge integrationen Dropbox for Salesforce.

Sådan konfigurerer du Dropbox for Salesforce

Disse trin skal udføres i rækkefølge. Klik på hvert trin for at se udførlige instruktioner.

1. Gå til Dropbox for Salesforce.
  2. Klik på Get It Now ved Dropbox for Salesforce.
  3. Vælg det sted, hvor du vil installere Dropbox for Salesforce.
    • Når du installerer det i dit produktionsmiljø, får du adgang til alle dine slutbrugere
    • Hvis du installerer i et sandkassemiljø, oprettes der en kopi af produktionsmiljøet, som du kan bruge til at teste de nye apps
  4. Klik på feltet for at acceptere vilkår og betingelser, og klik derefter på Confirm and Install.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Klik på Next på siden Step 1. Approve Package API Access.
  7. Vælg et sikkerhedsniveau på siden Step 2. Choose security level, og klik på Next.
  8. Klik på Install på siden Step 3. Install Package.
  1. Log på Salesforce-websitet.
  2. Vælg fanen Dropbox Options i Salesforce App Launcher.
  3. Klik på Connect to Dropbox.
  4. Du omdirigeres til dropbox.com. Klik på Continue.
  5. Hvis du bruger Dropbox Business, kan du vælge at forbinde resten af dit team. Det fungerer ved, at e-mailadressen i brugertabellen i Salesforce matches med brugerens e-mailadresse i Dropbox.
    • Hvis du beslutter ikke at forbinde dit team, bliver medlemmerne opfordret til at forbinde deres Dropbox-konto, når de besøger en side i Salesforce. De får kun én opfordring.
  1. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Create Remote Site Setting.
  2. Derefter skal du konfigurere dine sidelayouts ved at vælge Update Layouts. Dette føjer Dropbox-komponenten til sidelayouts for objekterne Account, Contact, Case, Opportunity og Lead.
highlight icon

Bemærk: Når der er oprettet forbindelse, viser indstillingerne for Dropbox Connection brugernavnet og navnet team (kun Dropbox-teamkonti).

Hvis du vil dele mappen "Salesforce Documents" med dit team, skal du først generere denne mappe på din Dropbox-konto.

1. Gå til en post, hvor Dropbox for Salesforce er aktiveret.
  2. Klik på Konfigurer.
  3. Upload en fil fra din computer til Dropbox for Salesforce-widgetten ved at trække den med musen eller ved at klikke på knappen Add Files.
  4. Denne fil uploades til Dropbox, og mappen "Salesforce Documents" oprettes på din Dropbox-konto.
    • Bemærk! Hvis du bruger teamområder, vises mappen Salesforce Documents i din teammedlemsmappe og ikke i det delte teamområde.

Når du har oprettet mappen "Salesforce Documents", kan du dele den med resten af dit team:

1. Log på dropbox.com med samme konto, som du brugte til at konfigurere Dropbox for Salesforce.
    • Hvis du ikke er sikker på, hvilken konto der er tilknyttet, skal du klikke på Dropbox Options. Under Dropbox Connection Settings øverst på siden kan du i Connected As se, hvem du er forbundet som.
  2. Klik på Del.
  3. Indtast e-mailadresserne på de kolleger, du vil dele mappen med, og klik derefter på Share.

Dropbox for Salesforce fungerer først, når brugerne har accepteret invitationen.

Se mere om avancerede administratorindstillinger for Dropbox for Salesforce.

Sådan fjerner du Dropbox for Salesforce

Du kan når som helst fjerne Dropbox for Salesforce. Hvis du har linket Dropbox for Salesforce til sidelayouts, eller hvis du har oprettet tilpassede Visualforce-sider eller -udløsere, skal de fjernes, inden du forsøger at fjerne Dropbox for Salesforce.

1. Log på Salesforces hjemmeside.
  2. Klik på fanen Dropbox Options i Salesforce.
  3. Nulstil Dropbox for Salesforce.
  4. Log på Dropbox' hjemmeside.
  5. Slet mappen "Salesforce Documents".
  6. Gå tilbage til Salesforce-websitet, og klik på Setup.
  7. Klik på Installed Packages under App.
  8. Find Dropbox for Salesforce, og klik på Uninstall.
    • Vælg, om du midlertidigt vil gemme en kopi af dataene fra Dropbox for Salesforce-applikationen (48 timer)
  9. Følg instruktionerne på skærmen, og klik derefter på Uninstall.

Sådan opdaterer du din Dropbox for Salesforce-integration

Sådan opdaterer du til den nyeste version:

1. Gå til Dropbox for Salesforce.
  2. Klik på Get It Now, og følg installationsvejledningen.