Sådan opretter og deler du Google Docs-, Sheets- og Slides-filer i Dropbox

Opdateret Jun 12, 2024

Med integrationen mellem Dropbox og Google Drev kan du oprette, organisere og dele Google Docs-, Sheets- og Slides-filer på dropbox.com.

Alle de Google Docs-, Sheets- og Slides-filer, du opretter fra Dropbox, gemmes på din Google-konto, og genveje til Google-filerne placeres på din Dropbox-konto.

Sådan opretter du Google Docs-, Sheets- og Slides-filer på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den mappe, hvor du vil gemme filen.
  3. Klik på Opret.
  4. Peg på DokumentRegneark eller Præsentation, afhængigt af den type fil, du vil oprette, og klik derefter på Google DocsGoogle Sheets eller Google Slides.

Filen gemmes automatisk på din Google Drev-konto, og en genvej (.web file) gemmes automatisk på din Dropbox-konto.

Sådan åbner du Google Docs-, Sheets- og Slides-filer i Dropbox-mobilappen

Google Docs-, Sheets- og Slides-filer i Dropbox vil nu være genveje (.web-filer). Du kan åbne forhåndsvisninger af genveje til Google Docs-, Sheets- og Slides-filer i Dropbox-mobilappen.

Filen åbnes i den tilsvarende Google-app (Google Docs, Sheets eller Slides), hvis den er installeret på enheden, og hvis du er logget på med den samme Google-konto med tilladelse til at åbne filen. Ellers åbnes filen i din mobilbrowser.

Sådan uploader du Office-filer til Google Drev

Hvis du har en Microsoft Office-fil (.docx, .xlsx eller .pptx) på din Dropbox-konto, kan du gemme den som en Google-fil til onlineredigering. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på en Microsoft Office-fil (.docx, .xlsx eller .pptx).
  3. Peg på "…" (de tre prikker), og klik derefter på Gem som.
  4. Vælg Google [Doc/Sheet/Slides]-genveje, afhængigt af din filtype.
  5. Log på din Google-konto med den samme e-mailadresse, hvis du ikke allerede er det.
  6. Vælg et sted at gemme filen.

Der gemmes en genvej (.web-fil) til den Google Drev-fil på din Dropbox-konto.

Jeg har problemer med at oprette en Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil i Dropbox

Hvis du har problemer med funktionen: