Sådan opretter og formaterer du en tabel i et Dropbox Paper-dokument

Sådan tilføjer du nemmest en tabel i dit Paper-dokument:

1. Skriv “/table” i dokumentet (det er tilføj hurtigt-kommandofunktionen).
  2. Tilføj det ønskede antal rækker og kolonner.
    • Hvis du f.eks. vil oprette en tabel med 3 rækker og 4 kolonner, skriver du “/table 3x4”.
  3. Tryk på Enter.

Du kan også oprette en tabel manuelt.

1. Klik på en tom linje i dokumentet.
  2. Klik på gitterikonet (Tilføj tabel) i den grå ikonmenu, der vises.

Sådan formaterer du en tabel i Paper

Sådan tilføjer du rækker eller kolonner:

1. Klik et sted i tabellen. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Hvis du vil tilføje en enkelt kolonne, skal du klikke på ikonet + oven over tabellen.
  3. Hvis du vil tilføje en enkelt række, skal du klikke på ikonet + til venstre for tabellen.
  4. Hvis du vil tilføje flere kolonner eller rækker, skal du klikke på og trække ikonet +.

Sådan sletter du rækker eller kolonner:

1. Klik et sted i den række eller kolonne, du vil fjerne. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Du sletter en kolonne ved at klikke på vælgeren oven over den og klikke på papirkurvikonet.
  3. Du sletter en række ved at klikke på vælgeren til venstre for den og klikke på papirkurvikonet.
  4. Du sletter flere rækker eller kolonner ved at holde Skift nede, mens du klikker på flere vælgere og derefter på papirkurvikonet.

Sådan udvider du en tabel til fuld bredde:

1. Klik et sted i tabellen.
  2. Der vises en dobbeltpil i øverste højre hjørne.
  3. Klik på den for at slå fuld bredde til og fra.

Sådan ændrer du rækkefølgen på rækker eller kolonner:

1. Klik på en celle i den række eller kolonne, du vil ændre rækkefølge på. Der vises vælgere uden for tabellen.
  2. Klik på vælgeren for den række eller kolonne, du vil flytte, og træk den til den ønskede placering.