Kan jeg dele en undermappe i en delt mappe?

Opdateret Jan 18, 2024

Du kan dele en undermappe, som er placeret i en delt mappe. Der gælder forskellige regler og funktionalitet for disse mapper, som du skal være opmærksom på, når du deler.

Hvilken adgang skal jeg bruge for at slette en undermappe i en delt mappe?

Afhængigt af dit niveau af adgang til en delt mappekan du måske dele en undermappe inde i den delte mappe.

• Hvis du er ejer af den overordnede delte mappe, er du automatisk ejer af alle undermapperne, så du kan dele alle undermapperne i den overordnede mappe.
  • Hvis du har redigeringsadgang til den overordnede mappe, kan du muligvis dele en undermappe i den, hvis ejeren har givet dig adgang til det.
  • Hvis du har skrivebeskyttet adgang til den overordnede delte mappe, kan du kun dele en undermappe i den via et skrivebeskyttet link.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om delte mapper.

Kan jeg slette undermapper i Dropbox Family?

Dropbox Family-kunder kan ikke dele undermapper, som er placeret i en overordnet delt mappe, direkte.Hvis du har brug for at dele filer eller mapper, der er placeret i en overordnet delt mappe, kan du dele dem via et link.