Kan jag dela en undermapp inuti en delad mapp?

Du kan dela en undermapp som är inuti en delad mapp. Dessa mappar har dock andra regler och beteenden som kan vara bra att tänka på vid delning.

Beroende på din åtkomstnivå till en delad mapp kan du dela en undermapp inuti den delade mappen.

• Om du är ägare till den överordnade delade mappen äger du automatiskt alla undermappar och då kan du dela vilka undermappar som helst inom den överordnande mappen.
  • Om du har redigeringsåtkomst till den överordnade mappen kan du dela en undermapp, om ägaren har beviljat dig åtkomst för att göra det.
  • Om du har skrivskyddad åtkomst till den överordnade delade mappen kan du endast dela en undermapp via en skrivskyddad länk.

Läs fler vanliga frågor om delade mappar.

Dropbox Family

Dropbox Family-kunder kan inte dela undermappar som finns i delade överordnade mappar direkt. Om du behöver dela filer eller mappar i en överordnad delad mapp kan du dela dem via en länk.