Netværksstyring

Opdateret Jan 19, 2024
person icon

Denne artikel handler om en funktion, der kun er tilgængelig for kunder med Dropbox Enterprise.

Netværksstyring er en sikkerheds- og adgangsfunktion, der er tilgængelig for kunder på Dropbox Enterprise. Med denne funktion kan it-administratorer ændre, hvilke Dropbox-konti der kan bruges på deres virksomhedsnetværk. Via din proxy- eller CASB-leverandør kan du angive, hvilke teammedlemmers konti der må logge på og synkronisere via dropbox.com eller Dropbox-computerappen.

Hvem må bruge netværksstyring?

Netværksstyring er udelukkende tilgængeligt for Enterprise-teams. Administratorer kan indstille netværksstyring, så de kan administrere, hvordan medlemmer af deres team kan få adgang til Dropbox.

Hvordan kommer jeg i gang med netværksstyring?

Kontakt Dropbox-kontoadministratoren for din Enterprise-konto for at få konfigureret netværksstyring. Vedkommende kan give dig tidlig adgang til funktionen og detaljerede anvisninger om konfigurationen.

Gør følgende for at komme i gang, når Dropbox-kontoadministratoren for din Enterprise-konto har givet dig tidlig adgang:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Netværksstyring.
  5. Aktivér netværksstyring.
  6. Konfigurer din proxy- or CASB-leverandør, så den tilføjer en brugerdefineret HTTP-header til Dropbox-trafik fra din webbrowser og klient på computeren.

Læs mere om de domæner, som Dropbox bruger i embeds medfør.

Dropbox vil nu blokere trafik, der ikke har forbindelse til det rigtige Enterprise-team.

highlight icon

Bemærk! Hvis Dropbox-computerappen ikke automatisk opdateres, efter at du har aktiveret netværksstyring, skal du tilføje følgende nøgle i registreringsdatabasen med en vilkårlig værdi [HKLM\SOFTWARE\Dropbox\IgnoreUnknownRevocationErrors]. Denne nøgle i registreringsdatabasen virker kun, hvis netværksstyring allerede er aktiveret.

Hvilke leverandører af netværksstyring bruger I?

Der er mange proxy- og CASB-leverandører (Cloud Access Security Broker), men ifølge vores kontrol understøttes Dropbox aktuelt af følgende:

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan bruge Dropbox på mit netværk?

Hvis du er medlem af et Enterprise-team, og du har problemer med at få adgang til Dropbox, skal du kontakte din virksomheds it-personale.

Hvis du ikke er medlem af et Enterprise-team, og du ser fejlmeddelelsen Din virksomhed håndterer nu Dropbox-trafik, skal du kontakte Dropbox-support.