Foreslog medlemmer til teamet

Opdateret Oct 27, 2023

Et foreslået medlem er en Dropbox-bruger, som er blevet anbefalet at tilmelde sig en Dropbox-teamkonto. Teammedlemmer kan foreslå medlemmer, og Dropbox vil automatisk foreslå medlemmer ud fra nedenstående kriterier.

Vis foreslåede teammedlemmer

Du kan se de teammedlemmer, der foreslås af Dropbox, på din startside eller i dashboardet Indsigt.

Sådan ser du de brugere, som dine teammedlemmer har foreslået som medlemmer:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.

Foreslåede medlemmer vises i sektionen Invitationsanmodninger fra nuværende medlemmer.

Hvordan finder Dropbox ud af, hvilke medlemmer der skal foreslås som medlemmer af mit team?

Dropbox foreslår nye medlemmer til teamet, som enten har en Dropbox-konto på organisationens domæne, eller som er medlem af en delt mappe, der tilhører teamet.