Flytte filer mellom to Dropbox-kontoer

Den enkleste måten å flytte filer mellom kontoer på er via en delt mappe.

Dropbox Business-brukere: Les om hvordan du flytter filer mellom de to kontoene dine.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Fra den første kontoen …

1. Logg på kontoen som har filene du ønsker å flytte.
  2. Opprett en delt mappe og inviter den andre kontoen.
  3. Flytt filer manuelt ved å dra og slippe dem i den nyopprettede delte mappen.
  4. Logg av denne kontoen.

Fra den andre kontoen din …

1. Logg på dropbox.com ved å bruke e-postadressen for den andre kontoen.
  2. Klikk på Delt i venstre sidestolpe.
  3. Før musepekeren over mappen du nettopp har delt, og klikk på Legg til.
  4. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  5. Finn den delte mappen du nettopp har lagt til. Nå kan du flytte filene fra den mappen til andre steder på Dropbox-kontoen din.

Når filene er flyttet ut av den delte mappen, er de ikke lenger tilgjengelige fra den første kontoen.

Tips: Du kan velge å forlate den delte mappen når du er ferdig med å flytte filene, eller la den ligge der i tilfelle du trenger å utveksle filer senere.

Merknad om det å flytte delte mapper

Hvis du allerede har en delt mappe på én konto, og ønsker å få tilgang til dem fra den andre kontoen, skal du ikke opprette en ny delt mappe. Inviter i stedet den andre kontoen din til å bli med i den eksisterende delte mappen. Ellers synkroniseres ikke den nye delte mappen med endringer som andre medlemmer gjør.