Flytte filer mellom to Dropbox-kontoer

Den enkleste måten å flytte filer mellom kontoer på er via en delt mappe.

Dropbox Business-brukere: Les om hvordan du flytter filer mellom de to kontoene dine.

Fra den første kontoen …

1. Logg på kontoen som har filene du ønsker å flytte.
  2. Opprett en delt mappe og inviter den andre kontoen.
  3. Flytt filer manuelt ved å dra og slippe dem i den nyopprettede delte mappen.
  4. Logg av denne kontoen.

Fra den andre kontoen din …

1. Logg på Dropbox-nettstedet ved å bruke e-postadressen for den andre kontoen.
  2. På venstre side klikker du på Filer og deretter Deling.
  3. Før musepekeren over mappen du nettopp har delt, og klikk på Legg til.
  4. Klikk på Filer og finn den delte mappen du nettopp har lagt til. Nå kan du flytte filene fra den mappen til andre steder på Dropbox-kontoen din.
  5. Når filene er flyttet ut av den delte mappen, er de ikke lenger tilgjengelige fra den første kontoen.

Tips: Du kan velge å forlate den delte mappen eller la den ligge der i tilfelle du trenger å utveksle filer mellom kontoene senere.

Merknad om det å flytte delte mapper

Hvis du allerede har en delt mappe på én konto, og ønsker å få tilgang til dem fra den andre kontoen, skal du ikke opprette en ny delt mappe. Inviter i stedet den andre kontoen din til å bli med i den eksisterende delte mappen. Ellers synkroniseres ikke den nye delte mappen med endringer som andre medlemmer gjør.