Signer en Business Associate Agreement (BAA) for Dropbox Business-kontoen din

Dropbox Business-administratorer kan signere en Business Associate Agreement (BAA) direkte via administratorverktøyet. Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Teamprofil.
  5. Under Avansert klikker du på Konfigurer BAA.
  6. Se gjennom og fyll ut avtalen.

Merknader:

Hvordan kan jeg få en kopi av den signerte BAA-avtalen?

Når du har signert BAA-en, vil en kopi lastes ned til Dropbox-kontoen din. Hvis du må laste ned avtalen på nytt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Teamprofil.
  5. Under Avansert klikker du på Last ned BAA.