Underteckna ett affärspartneravtal för ditt Dropbox Business-konto

Dropbox Business-administratörer kan underteckna ett BAA (Business Associate Agreement) direkt i adminkonsolen. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Öppna adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Teamprofil.
  5. Under Avancerat, klickar du på ställ in BAA.
  6. Läs igenom och underteckna avtalet.

Anmärkningar:

Hur får jag ett exemplar av mitt undertecknade BAA?

När du undertecknat BAA laddas ett exemplar ner till ditt Dropbox-konto. Om du behöver ladda ner avtalet en gång till:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Öppna adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Teamprofil.
  5. Under Avancerat klickar du på Ladda ner BAA.