Forhandlerstøtte for Dropbox

Oppdatert Oct 26, 2023

Hvis du har kjøpt et Dropbox-teamabonnement fra en av forhandlerpartnerne våre, kan du gi partneren midlertidig tilgang til administratorverktøyet ditt. Dette gjør det mulig for forhandleren å konfigurere kontoen din på dine vegne. Du kan deretter fjerne tilgangen når som helst.

Hvilke handlinger kan en forhandler utføre ved hjelp av forhandlerstøtte?

Når partnere bruker forhandlerstøtte, har de midlertidig tilgang til:

• Legge til og fjerne medlemmer fra teamet
  • Logge på som brukere
  • Endre administratortillatelser
  • Bruk innsiktspanelet
  • Opprette teammapper
  • Endre delingstillatelser og -kontroller
  • Endre innstillinger for godkjenning og sikkerhet
  • Overvåke delingsaktivitet i teamet
  • Kontakte kundestøtten hos Dropbox
highlight icon

Obs! Partnere kan kun utføre handlingene i denne listen når du bruker forhandlerstøtte. Logg på administratorkontoen for å utføre andre handlinger.

Hvordan aktiverer jeg forhandlerstøtte?

Slik aktiverer du forhandlerstøtte:

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Forhandlerstøtte.
  5. Merk av for forhandlerstøtte.
  • Hvis du aktiverer forhandlerstøtte, får forhandleren administrativ tilgang til Dropbox-teamkontoen din. Dette betyr at forhandleren har full tilgang til og kontroll over kontoen din.
  • Hvis teamet ditt har signert en forretningspartneravtale (Business Associate Agreement, BAA), kan du ikke aktivere forhandlerstøtte.

Hvordan slår jeg av forhandlerstøtte?

Slik deaktiverer du forhandlerstøtte:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Forhandlerstøtte.
  5. Fjern merking for forhandlerstøtte.

Hva betyr det at en forhandler utfører kontohandlinger på mine vegne?

Når forhandleren velger å gå inn på kontoen din som administrator, vil de opprette en engangskobling som gjør det mulig for vedkommende å logge på administratorverktøyet. Når vedkommende har logget på, vil alle administratorene på bedriftskontoen få beskjed via e-post.

Handlinger som forhandleren utfører, vil vises i en tilsynslogg for kontoen. Hvis f.eks. en forhandler logger på og fjerner et medlem fra teamet ditt, vises det i tilsynsloggen som «[forhandlernavn] fjernet [brukernavn]».