Slik logger du på Dropbox med Sign in with Apple

Oppdatert Jan 31, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder på Dropbox Basic, Plus, Professional og Essentials.

Hvis du logger deg inn på Dropbox-kontoen din med Sign in With Apple, kan du få tilgang til kontoen ved å bruke Apple-ID-en din uten å måtte huske et Dropbox-passord.

Slik logger du på en eksisterende Dropbox-konto ved å bruke Sign in with Apple

Hvis du vil ha tilgang til en eksisterende Dropbox-konto, klikker du på Sign in with Apple. Denne funksjonen er tilgjengelig på Dropbox.com, Dropbox-mobilappen og Dropbox-skrivebordsappen.

highlight icon

Merknader:

Slik oppretter du en ny Dropbox-konto ved å bruke Sign in with Apple (kun iOS-enheter)

Slik oppretter du en ny Dropbox-konto med Sign in with Apple:

1. Åpne Dropbox-mobilappen for iOS.
  2. Trykk på Sign in with Apple.
  3. Velg enten Share My Email (Del e-postadressen min) eller Hide My Email (Skjul e-postadressen min) og trykk på Continue (Fortsett).
    • Share My Email vil dele e-postadressen din med Dropbox.
    • Hide My Email vil skjule e-postadressen din for Dropbox.
  4. Trykk på Fortsett.

Hvis appen slutter å fungere mens du registrerer deg, følger du disse instruksjonene for å fullføre prosessen.

Hva er alternativet for skjuling av e-postadressen?

Apple lar deg registrere deg hos tredjepartssider, som Dropbox, uten at du må dele e-postadressen din, ved hjelp av Hide My Email-funksjonen

Hvis du velger å aktivere Hide My Email når du oppretter en ny Dropbox-konto, vil Apple generere en tilfeldig e-postadresse med domenet @privaterelay.appleid.com.

Alt som sendes til den e-postadressen, vil automatisk videresendes til e-postadressen som er tilknyttet Apple-ID-en din. Dette betyr imidlertid at hvis du deaktiverer videresending av e-post, vil du ikke kunne motta e-poster fra Dropbox.

Hvordan legge til den faktiske e-postadressen din inne på Dropbox-kontoen din

Slik legger du til den virkelige e-postadressen inne på Dropbox-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Ved siden av Privat e-post klikker du på Rediger.
  5. Skriv inn e-postadressen og Dropbox-passordet ditt.
  6. Klikk på Oppdater e-post.
  7. Bekreft den nye e-postadressen ved å klikke på koblingen i e-posten du mottok på den adressen.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen for iOS.
  2. Trykk på personikonet der det står kontonavnet ditt på nederst til høyre.
  3. Trykk på E-post.
  4. Legg inn e-postadressen du foretrekker.
  5. Klikk på Oppdater e-post.
  6. Logg på Dropbox-mobilappen for iOS.
  7. Bekreft den nye e-postadressen ved å klikke på koblingen i e-posten du mottok på den adressen.

Legg til et passord for Dropbox-kontoen din

Hvis du opprettet Dropbox-kontoen din ved hjelp av Sign in with Apple, har ikke Dropbox noe passord for kontoen din.

For å utføre visse handlinger i Dropbox må du imidlertid angi et passord for økt sikkerhet og personvern. Når du har angitt et Dropbox-passord, vil du fremdeles kunne bruke Sign in with Apple for å få tilgang til kontoen din.