Hvor mange filer kan jeg lagre i Dropbox-kontoen min?

Antall filer du kan lagre i Dropboxen er begrenset av mengden lagringsplass i Dropbox-kontoen din. Hvis du går tom for plass på den private kontoen, bør du vurdere å oppgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Selv om du kan lagre så mange filer som du har lagringsplass for, er det ikke sikkert du kan synkronisere alle disse filene til datamaskinen. Antall filer du kan synkronisere til datamaskinen er begrenset av harddiskplassen på datamaskinen. Hvis du fyller opp harddiskplassen på datamaskinen, kan du prøve å bruke selektiv synkronisering eller smart synkronisering.

Antall filer og ytelsen til skrivebordsprogrammet

Ytelsen til Dropbox-skriveprogrammet kan avta hvis du har mer enn 300 000 filer som er synkronisert til datamaskinen. Dette er en myk grense som avhenger sterkt av maskinvaren til datamaskinen som kjører programmet. Noen kunder kan synkronisere flere filer uten å få noen problemer.

Hvis du har lagret mange filer i Dropbox, og du vil prøve å forbedre ytelsen til datamaskinen, kan du bruke selektiv synkronisering til å velge bare enkelte filer som skal synkroniseres med datamaskinen. Du kan fortsatt få tilgang til alle filene dine på dropbox.com eller andre enheter som er koblet til kontoen din.

Obs! Denne grensen gjelder antallet filer, ikke størrelsen på dem. Dropbox-kontoer med et stort antall filer kan bruke lengre tid på å synkronisere. En forsinkelse i synkroniseringen eller en ekstra langvarig synkronisering er ikke nødvendigvis et tegn på et problem. Justering av innstillingene for båndbredde kan øke synkroniseringshastigheten.