Hvor mye Dropbox-lagringsplass plass har jeg tjent?

Oppdatert Jun 18, 2024
person icon

Denne artikkelen omhandler en funksjon som er tilgjengelig for brukere på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-abonnementer.

Det er mange måter å tjene gratis plass for Dropbox-kontoen din på. Slik ser du hvor mye plass du allerede har opptjent og hvordan du kan få mer:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger.
    • Hvis du har koblet sammen en privat konto og jobbkonto, må du velge hvilken konto du vil se innstillingene for.
  4. Klikk på Henvis en venn-fanen og bla ned til Totalt opptjent bonusplass.

Du vil se et antall totale MB opptjent og en liste over henvisninger du sendte, som ga deg ekstra lagringsplass. Finn ut hvordan du får ekstra lagringsplass når du inviterer venner til å prøve Dropbox.

Trenger du enda mer lagringsplass? Vurder å oppgradere til Dropbox Plus, som har en lagringsplass på 2 TB.