Søk etter Dropbox Paper-dokumenter

Du kan søke etter Paper-dokumenter og alle dokumenter som er delt med deg, ved å bruke søkefeltet i Dropbox Paper.

Merk: Hvis du bruker 2020-versjonen av Dropbox Paper, finner du dokumentene dine ved å bruke søkefeltet i Dropbox.

Søkefunksjonen søker i teksten til Paper-dokumenter. For å finne et tilgjengelig dokument kan du søke etter:

• Tittelen eller navnet til et dokument
  • Innholdet i et dokument
  • Navnet på et teammedlem for å se alle dokumentene vedkommende har opprettet

Slik får du tilgang til søk:

1. Klikk på søkeikonet (forstørrelsesglasset) i et dokument.
  2. Begynn å skrive i søkefeltet. Alle dokumenter som samsvarer med søket, vises.

Hvordan søke etter tekst i et Paper-dokument?

Du kan også søke etter bestemte ord eller fraser i et åpent Paper-dokument.

Slik søker du i dokumenter på nettet:

1. Trykk på CTRL + F (Windows) Eller Command + F (Mac).
  2. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.

Slik søker du i dokumenter på Paper-appen for iPhone/iPad:

1. Trykk på "" (ellipse) øverst til høyre.
  2. Trykk på Finn i dokument.
  3. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.

Slik søker du i dokumenter på Paper-appen for Android:

1. Trykk på "" (vertikal ellipse) øverst til høyre.
  2. Trykk på Søk i dokument.
  3. Skriv et ord eller en frase i søkefeltet.

Bruke emneknagger som etiketter for søk

Du kan gjøre søkefunksjonen kraftigere ved å bruke emneknagger i dokumentene dine. Emneknagger er klikkbare i et dokument, og du kan bruke søkefunksjonen for å finne alle dokumentene som inneholder den samme emneknaggen.

Skriv f.eks. "#hunder" hvor som helst i dokumentet. For å bruke denne emneknaggen i et søk skriver du inn emneknagg og søkeordet i søkefeltet (i dette tilfellet "#hunder"). Resultatene viser alle tilgjengelige dokumenter som inneholder denne emneknaggen.