Oppdatere til nyeste versjon av Dropbox

Hvis du manuelt vil oppdatere til den nyeste stabile versjonen av Dropbox-skrivebordsappen, kan du få tak i den på nedlastingssiden eller på siden for installering (for Linux-brukere).

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan oppdatere til den nyeste versjonen av skrivebordsappen

Hvis du manuelt vil oppdatere til den nyeste stabile versjonen av Dropbox-skrivebordsappen, kan du få tak i den på nedlastingssiden eller på siden for installering (for Linux-brukere).

Hvordan finne ut hvilken versjon av Dropbox-skrivebordsappen du bruker

Det er to måter å finne ut hvilken versjon av Dropbox-skrivebordsappen du bruker på datamaskinen din på.

På macOS og Windows er det bare å føre pekeren over Dropbox-ikonet i systemfeltet eller menylinjen. Linux-, macOS- og Windows-brukere kan også følge instruksjonene nedenfor:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemfeltet eller menylinjen.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Åpne Generelt-fanen.

Kan jeg deaktivere automatiske oppdateringer?

I likhet med mange andre programmer og applikasjoner, kan det være Dropbox automatisk oppdateres til den nyeste versjonen. Disse oppdateringene rulles ut gradvis etter hvert som en ny oppdatering er tilgjengelig, og er nødvendig for at skrivebordsappen skal fungere.

Du kan ikke deaktivere eller slå av automatiske oppdateringer.

Disse oppdateringene sikrer at du kjører den mest oppdaterte versjonen av Dropbox, som ofte har forbedringer både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Og hvis Dropbox ikke kan holde seg oppdatert, kan det hende at noen funksjoner slutter å fungere. For eksempel kan appen slutte å synkronisere.

Merknader om automatiske oppdateringer:

• Hvis Dropbox-programvaren er installert på datamaskinen, vil den oppdateres uansett om det var du som installerte Dropbox på datamaskinen eller programmet ble forhåndsinstallert av produsenten av enheten.
  • Proxy-innstillingene du legger til ved å gjennomføre disse trinnene, brukes ikke til å oppdatere Dropbox-appen
    • Dropbox bruker nettverksinnstillingene til operativsystemet i forbindelse med automatiske oppdateringer