Hva er maksimal størrelse for en Dropbox-fil?

Oppdatert Nov 30, 2023
person icon

Denne artikkelen er for alle Dropbox-brukere.

Grensen på Dropbox-filstørrelser avhenger av plattformen du laster opp fra. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor.

Plattform Maksimal filstørrelse
Skrivebordsapp 2 TB
Mobilapp 2 TB
dropbox.com 350 GB*
Dropbox-API-et 375 GB

*Se våre Vanlige spørsmål nedenfor for beste fremgangsmåter for opplasting av store filer på Dropbox.com.
highlight icon

Merknader:

• Alle filer som lastes opp til Dropbox-kontoen din, må være mindre enn lagringsplassen din. Hvis kontoen f.eks. har en lagringskvote på 2 GB, kan du laste opp én fil på 2 GB eller mange filer som samlet er på maks. 2 GB.
  • Hvis du overskrider lagringskvoten din, slutter Dropbox å synkronisere.

Vanlige spørsmål om opplastingsbegrensninger

Hvilke typer filer kan jeg laste opp til Dropbox?

Du kan laste opp de fleste filtyper, men det er noen unntak, som visse typer symlinker.lnk-filer og nettbaserte filer.

Hvordan laster jeg opp store filer på dropbox.com

Hvis filen du ønsker å laste opp er større enn 50 GB, foreslår vi at du laster ned Dropbox-skrivebordsappen på datamaskinen din og laster den opp derfra. Du kan også komprimere filen for å redusere størrelsen til mindre enn 50 GB og deretter laste den opp via dropbox.com.

Hvis du prøver å laste opp store filer (>50 GB) på dropbox.com. sørg for at du har en rask og pålitelig internettforbindelse.

Hvordan laster jeg opp filer til Dropbox?

Du kan laste opp filer og mapper til Dropbox på dropbox.com eller gjennom skrivebordsappen. Du kan også laste opp bilder og videoer fra mobilenheten din ved å bruke Dropbox-mobilappen.

Hva er maksimal størrelse for en fil eller mappe som skal lastes opp?

På dropbox.com

Filer og mapper som lastes opp på nettet gjennom dropbox.com, kan være opptil 350 GB hver. Men hvis du laster opp store filer (>50 GB) på dropbox.com, må du sørge for at du har en rask og pålitelig internettforbindelse.

I Dropbox-skrivebordsprogrammet:

Filer og mapper som lastes opp i Dropbox-skrivebordsappen, kan være opptil 2 TB hver.

I Dropbox-mobilappen

Filer og mapper som lastes opp via Dropbox mobilappen kan være opptil 2 TB hver.

Finn ut mer om hvordan du legger til filer og mapper i Dropbox-kontoen din.

Er det lengdegrense for fil- og mappenavn?

Ja, det er begrensninger for navngivning av filer og mapper:

• Bruk færre enn 260 tegn i fil- eller mappebaner.
  • Ikke bruk spesialtegn i filnavn.
  • Ikke legg til et mellomrom i slutten av et fil- eller mappenavn