Slik løser du synkroniseringskonflikter med krypterte filer eller mapper

Oppdatert Aug 30, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere.

Denne artikkelen forklarer hva en synkroniseringskonflikt med en kryptert fil eller mappe er, hvordan det skjedde, og hva du kan gjøre for å løse den.

Hvordan kan jeg identifisere en synkroniseringskonflikt med en kryptert fil eller mappe?

Hvis de krypterte filene eller mappene dine sitter fast i samme synkroniseringsstatus, kan de identifiseres med en vedvarende «synkroniseringsfremdrift» (synkroniseringsikon). I Dropbox-skrivebordsappen vil du se «Synkroniserer» nederst, sammen med en «Vis problemer»-knapp. Ved å klikke på denne knappen vises de krypterte filene eller mappene og en melding som indikerer at de har blitt endret lokalt og eksternt.

Finn ut mer om hvordan du sjekker om filene og mappene dine er synkroniserte.

Hvordan skjedde en synkroniseringskonflikt av min krypterte fil eller mappe?

En synkroniseringskonflikt av en kryptert fil eller mappe oppstår vanligvis når du eller noen andre endrer en kryptert fil eller mappe mens du logger på Dropbox-kontoen din.

Hvordan kan jeg løse en synkroniseringskonflikt av en kryptert fil eller mappe?

For å løse en synkroniseringskonflikt flytter du den lokale versjonen av filen eller mappen til et sikkert sted utenfor Dropbox-mappen. Dette gjør at Dropbox kan synkronisere den eksterne versjonen og opprette en ny versjon av filen eller mappen på dens opprinnelige plassering på enheten din. Du kan deretter sammenligne begge versjoner av filen eller mappen og manuelt bruke endringene til den nye versjonen om nødvendig.

highlighter icon

Merk: Hvis flytting av filen eller mappen ikke fungerer på grunn av manglende tillatelser, logger du av Dropbox-kontoen din, flytter den krypterte filen eller mappen til et sikkert sted utenfor Dropbox-mappen, og deretter logger du på Dropbox-kontoen din igjen.

Opplever du en annen type konflikt?

Du kan få en feilmelding som er relatert til en annen type filkonflikt. Les om hvordan du løser hver type: