Sådan løser du en konflikt i synkroniseringen af en krypteret fil eller mappe

Opdateret Aug 30, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere.

I denne artikel beskrives det, hvad en synkroniseringskonflikt for en krypteret fil eller mappe er, hvordan den opstod, og hvad du kan gøre for at løse den.

Hvordan kan jeg identificere en synkroniseringskonflikt med en krypteret fil eller mappe?

Hvis synkroniseringsstatussen for din krypterede fil eller mappe ikke opdateres, kan du finde filen eller mappen ud fra, at "synkronisering i gang” (synkroniseringsikonet) ikke ændres. Der vises "Synkroniserer" nederst i Dropbox-appen samme med knappen "Vis problemer". Hvis du klikker på knappen, vises den eller de krypterede filer eller mapper, og der vises meddelelse om, hvorvidt de er ændret lokalt og eksternt.

Få mere at vide om, hvordan du ser, om dine filer og mapper er synkroniseret.

Hvordan opstod en synkroniseringskonflikt for min krypterede fil eller mappe?

En synkroniseringskonflikt for en krypteret fil eller mappe opstår typisk, når du eller en anden ændrer en krypteret fil eller mappe, mens du er logget af din Dropbox-konto.

Hvordan løser jeg en synkroniseringskonflikt for en krypteret fil eller mappe

Når du skal løse en synkroniseringskonflikt, skal du flytte den lokale version af filen eller mappen til en sikker placering uden for din Dropbox-mappe. Det gør det muligt for Dropbox at synkronisere den eksterne version og oprette en ny version af din fil eller mappe på dens oprindelige placering på din enhed. Du kan derefter sammenligne begge versioner af din fil eller mappe og manuelt genanvende dine ændringer i den nye version, hvis det er nødvendigt.

highlighter icon

Bemærk! Hvis det ikke virker at flytte filen eller mappen på grund af manglende tilladelser, skal du logge af din Dropbox-konto, flytte den krypterede fil eller mappe til et sikkert sted uden for Dropbox-mappen og derefter logge på din Dropbox- konto igen.

Oplever du en anden type konflikt?

Du kan få en fejlmeddelelse, der er relateret til en anden type filkonflikt. Se, hvordan du løser hver type: