Hvordan opprette og dele Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner i Dropbox

Oppdatert Dec 13, 2023

Med Dropbox for Google Workspace kan du opprette, organisere og dele Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner på dropbox.com.

Alle Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner som er opprettet via Dropbox, lagres i Google-kontoen din, og snarveier til Google-filene organiseres i Dropbox-kontoen din. Snarveier til Google-filer på Dropbox-kontoen din telles ikke som en del av din Dropbox lagringsplass.

Er du administrator på en Dropbox-teamkonto?

Finn ut hvordan du kan administrere filredigeringsapper som Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner for hele teamet.

Opprett Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på mappen du vil lagre filen i.
  3. Klikk på Opprett.
  4. Hold musepekeren over Dokument, Regneark eller Presentasjon, avhengig av hva slags fil du vil opprette.
  5. Klikk på Google Dokumenter, Google Regneark eller Google Presentasjoner.
highlight icon

Merk: Denne funksjonen fungerer kanskje ikke som forventet i Internet Explorer 11.

Åpne Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner i Dropbox-mobilappen

Du kan åpne forhåndsvisninger av Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner i Dropbox-mobilappen og lagre dem for visning offline, men du kan ikke opprette eller redigere dem.

Del Google Docs, Sheets og Slides

Se hvordan du deler Google-dokumenter, -regneark og -presentasjoner.

Jeg har problemer med å opprette Google-dokumenter, -regneark eller -presentasjoner i Dropbox

Hvis du vil bruke Dropbox for Google Workspace, må e-postadressen du bruker for Google-kontoen din, være den samme som den du bruker for Dropbox-kontoen din. Hvis de ikke stemmer overens, kan du endre e-postadressen som er tilknyttet Dropbox-kontoen din.

Hvis du har problemer med funksjonen:

• Pass på at du er logget på Google-kontoen med samme e-postadresse som Dropbox-kontoen din.
  • Prøv å aktivere tredjeparts informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.