Een ster toevoegen aan bestanden, mappen en Paper-documenten

Je kunt bestanden en mappen een ster geven, zodat je ze sneller kunt vinden en openen op dropbox.com en in de Dropbox-desktopapp.

Een ster die je toevoegt aan een bestand of map, is alleen zichtbaar voor jou. Anderen die dat bestand of die map met je delen, kunnen de ster niet zien. Ook is de ster niet zichtbaar in je andere accounts.

Bestanden en mappen met een ster worden weergegeven:

• In het tabblad Start op dropbox.com, onder Met ster.
  • In het tabblad Met ster in het startscherm van de mobiele Dropbox-app.
  • In het tabblad Voor jou dat je opent via het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk.
  • In het tabblad Met ster in de Dropbox-desktopapp.

Bestanden en mappen een ster geven

Een ster toevoegen aan een bestand, map of Paper-document op dropbox.com en in de Dropbox-desktopapp:

1. Meld je aan op dropbox.com of open de desktopapp.
  2. Wijs het item (bestand of map) aan waaraan je een ster wilt toevoegen.
  3. Klik op het sterpictogram naast het bestand of de map.

Je kunt de ster weer van een bestand of map verwijderen door nog een keer op het sterpictogram te klikken.

Een ster toevoegen aan een bestand of map in de mobiele Dropbox-app:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op (drie puntjes) naast het bestand of de map waaraan je een ster wilt toevoegen.
  3. Tik op Toevoegen aan Met ster.

Je kunt de ster weer van een bestand of map verwijderen door eerst op (drie puntjes) en vervolgens op Verwijderen uit Met ster te tikken.