Bestanden en mappen een ster geven

Je kunt bestanden en mappen een ster geven, zodat je ze sneller kunt vinden en openen op dropbox.com en de mobiele Dropbox-app.

Een ster die je toevoegt aan een bestand of map, is alleen zichtbaar voor jou. Anderen die dat bestand of die map delen, kunnen de ster niet zien.

Bestanden en mappen met een ster worden weergegeven:

• In het tabblad Start op dropbox.com onder Met ster
  • In het tabblad Met ster in het startscherm van de mobiele Dropbox-app

Een ster toevoegen aan bestanden en mappen

Op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Wijs de naam aan van het bestand of de map waaraan je een ster wilt toevoegen en klik op "..." (drie puntjes).
  3. Klik op Ster toevoegen.

Klik op Ster verwijderen om een ster van een map of bestand te verwijderen.

In de mobiele Dropbox-app:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op (drie puntjes) naast het bestand of de map waaraan je een ster wilt toevoegen.
  3. Tik op Toevoegen aan Met ster.

Klik op Verwijderen uit Met Ster om een ster van een map of bestand te verwijderen.