Waarom zie ik de foutmelding 'Dropbox moet je bestanden opnieuw synchroniseren'?

Je ontvangt mogelijk de volgende foutmelding wanneer je lid wilt worden van een Dropbox Business-team of het team wilt verlaten:

Dropbox moet je bestanden opnieuw synchroniseren vanwege de update naar je nieuwe abonnement. Dit kan even duren. Je huidige bestanden worden opgeslagen in Dropbox (oud).

Als je deze foutmelding ziet, zijn je bestanden nog steeds veilig opgeslagen, maar moet Dropbox ze opnieuw synchroniseren.

Eerst verandert Dropbox de naam van je huidige map in Dropbox (oud).

Dropbox maakt daarna een nieuwe map op dezelfde locatie op je computer en synchroniseert je bestanden opnieuw vanuit je account naar deze map.

Het resultaat is dus twee mappen. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat een kopie van je bestanden veilig is opgeslagen op je computer terwijl de bestanden opnieuw worden gesynchroniseerd. We raden je aan de map Dropbox (oud) niet bij te werken terwijl de nieuwe synchronisatie wordt uitgevoerd. Nadat de bestanden opnieuw zijn gesynchroniseerd, kun je de oude map verwijderen zonder dat er wijzigingen verloren gaan.