Waarom krijg ik exemplaren met conflicten bij het gebruik van de Dropbox-badge?

Bijgewerkt Jun 13, 2024
person icon

Dit artikel is alleen van toepassing op gebruikers die de Dropbox-badge gebruiken en cocreatie van Microsoft niet hebben ingeschakeld. Als je cocreatie hebt ingeschakeld, verschijnt de badge niet meer.

Ga voor meer informatie over cocreatie naar dit artikel.

Als jij en iemand anders een bestand op hetzelfde moment bewerken en jullie beiden niet-opgeslagen wijzigingen hebben, zie je een rode Dropbox-badge met een uitroepteken. Je kunt nu als volgt een exemplaar met een conflict maken met alleen jouw bewerkingen van het bestand:

• Klik op het pictogram van een floppydisk.
  • Druk op Ctrl + S of Cmd + S (afhankelijk van je toetsenbord).

Wil je conflicten in een bestand voorkomen, dan raden wij je aan om wanneer je ziet dat iemand anders hetzelfde bestand bewerkt (dat zie je aan de rode Dropbox-badge met het pictogram van het slotje), met diegene af te stemmen om beurten aan het bestand te werken.

Als jij en iemand anders niet-opgeslagen wijzigingen hebben (de rode Dropbox-badge met het uitroepteken wordt weergegeven), raden we aan dat je Opslaan als gebruikt om een aparte versie van het bestand op te slaan.