Varför får jag konfliktkopior när jag använder Dropbox-ikonen?

Uppdaterat Jun 14, 2024
person icon

Den här artikeln är endast till för användare som använder Dropbox-ikonen och inte har aktiverat Microsoft-redigering. Om du har aktiverat samtidig redigering kommer ikonen inte längre att visas.

För mer information om redigering kan du besöka den här artikeln.

Om du och någon annan redigerar en fil samtidigt och båda har ändringar som inte har sparats kommer du att se en röd Dropbox-ikon med ett utropstecken. I det här läget kan du skapa en konfliktkopia av bara dina ändringar i filen om du gör så här:

• Klicka på diskettikonen
  • Tryck på Ctrl + S eller Cmd + S (beroende på ditt tangentbord)

För att undvika en konfliktkopia rekommenderar vi att när du ser en annan användare som redigerar – när du ser den röda Dropbox-ikonen med låsikonen – ska du samordna med den användaren och turas om att redigera.

Har både du och någon annan ändringar som inte sparats och den röda Dropbox-ikonen med utropstecknet visas rekommenderar vi att du använder Spara som för att spara en separat version av filen.