Gebruikmaken van de actie voor Upwork + Dropbox Plus en Dropbox Dash

Bijgewerkt Dec 15, 2023
person icon

Dit artikel beschrijft een promotie die beschikbaar is voor sommige Upwork-gebruikers.

Als je een Upwork-gebruiker bent, kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis proefperiode van drie maanden voor Dropbox Plus en een gratis download van Dropbox Dash

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

1. Meld je aan bij upwork.com.
  2. Klik op Apps en aanbiedingen (rasterpictogram rechtsboven).
  3. Klik op de tegel Dropbox - 3 maanden gratis uitproberen in de lijst met aanbiedingen.
  4. Klik op 3 maanden gratis uitproberen.

Voorwaarden van de actie voor Dropbox + Upwork

Deze actie is beschikbaar voor in aanmerking komende Upwork-gebruikers. Om van de actie gebruik te kunnen maken, moeten in aanmerking komende gebruikers zich aanmelden bij hun Dropbox-account of een nieuw Dropbox-account maken. De actie geldt voor één persoonlijk Dropbox-abonnement waarmee je gedurende drie maanden vanaf de datum van inwisseling gebruik kunt maken van een proefperiode van Dropbox Plus en een gratis download van de bètaversie van Dropbox Dash. Deze actie is niet beschikbaar voor gebruikers die lid zijn van een team. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één aanbieding van dit type voor één account. Na afloop van de actieperiode van drie maanden wordt het Dropbox Plus-abonnement automatisch verlengd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan of Syrië.

warning icon

Dropbox Dash is momenteel in de bètafase en er zijn aanvullende voorwaarden op van toepassing.

Dropbox Dash is momenteel niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Europese Economische Ruimte, Canada en landen die onderworpen zijn aan sancties van de Amerikaanse overheid.

Meer informatie over beperkingen op Dropbox Dash.