Så här väljer du Dropbox tidiga versioner

Uppdaterat Oct 02, 2023

Den här informationen gäller alfaversioner, betaversioner och andra versioner med tidig åtkomst. Dropbox tidiga versioner är föremål för ytterligare villkor.

Dropbox erbjuder kunder möjligheten att välja tidiga versioner för att få feedback om nya produkter eller funktioner innan de är allmänt tillgängliga.

Så här väljer du tidiga versioner:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Inställningar på fliken Allmänt slår du på Tidiga versioner.

Så här väljer du bort tidiga versioner:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Inställningar på fliken Allmänt stänger du av Tidiga versioner.
highlight icon

Obs! Om du är med i ett Dropbox-teamkonto och din administratör har inaktiverat tidig åtkomst för ditt team kommer du inte att kunna välja programmet för tidig åtkomst.