Så här löser du in ASUS + Dropbox erbjudandet

Har du nyligen köpt en ASUS-dator kan du vara berättigad till ytterligare 100 GB lagringsutrymme i Dropbox.

Lösa in kampanjen:

1. Installera Dropbox på den kvalificerade ASUS-datorn genom att klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.

Vanliga frågor

Hur länge är kampanjen giltig?

Kampanjen är giltig i 12 månader för alla nya och befintliga användare.

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när kampanjen har lösts in.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte berättigad till att lösa in kampanjutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du kan bara lösa in samma sorts kampanjerbjudande en gång
    • Du kan till exempel inte lösa in ASUS-kampanjen mer än en gång, även om du köper flera kvalificerade ASUS-enheter
  • Dropbox-programmet har inte förinstallerats på din enhet
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten
    • Varje enhet kan endast tjäna in kampanjlagringsutrymme en gång
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.

Villkor för Dropbox kampanj för ASUS-enheter

För ASUS-datorer som har Dropbox-klienten förinstallerad gäller kampanjen för den första användaren som uppfyller kriterierna ovan. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ytterligare lagringsutrymme under en bestämd tidsperiod (exakt mängd och varaktighet anges ovan), utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har fått en Dropbox-kampanj genom inköp av en enhet som inte kommer från ASUS. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicy och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller något annat land eller annan region som förbjuds enligt lag.