Så här löser du in Dell + Dropbox erbjudandet

Uppdaterat Sep 26, 2023

Om du nyligen har köpt en Dell-konsumentdator eller Android-surfplatta kan du vara berättigad till ytterligare 100 GB lagringsutrymme i Dropbox.

Lösa in kampanjen:

1. Klicka eller tryck på Dropbox-ikonen på din kvalificerade enhet.
  2. Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.
  3. Följ stegen för att lösa in lagringsutrymmet på kontot.

Läs vad som händer när erbjudandet om lagringsutrymme har gått ut.

Vanliga frågor

Hur länge gäller erbjudandet och kan jag utnyttja kampanjen på mitt befintliga Dropbox-konto?

Svaret på dessa frågor beror på när du köpte din Dell-enhet. För mer information se tabellen nedan.

Inköpsdatum

Lagringsutrymme

Varaktighet

Befintlig eller ny användare?

Köpt före 1 februari 2020. 20 GB 12 månader Endast nya Dropbox-användare
Köpt den 1 februari 2020 eller senare 30 GB 12 månader Nya eller befintliga Dropbox-användare
Köpt den 1 september 2020 eller senare 100 GB 12 månader Nya eller befintliga Dropbox-användare

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in denna kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej. Det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när erbjudandet har lösts in.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte berättigad till att lösa in kampanjutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång. Du kan till exempel inte lösa in Dell-kampanjen mer än en gång, även om du köpt flera kvalificerade Dell-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten. Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Vissa Dell-erbjudanden kan gälla endast nya Dropbox-användare.

Villkor för Dropbox 1-årskampanj för Dell-enheter

För datorer och surfplattor från Dell med Dropbox förinstallerat finns kampanjen tillgänglig för den första användaren som (a) registrerar sig för Dropbox eller loggar in på ett befintligt konto och (b) slutför inlösningsstegen. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ytterligare lagringsutrymme under en bestämd tidsperiod (exakt mängd och varaktighet visas i tabellen ovan), utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare ett kostnadsfritt konto. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har utnyttjat en Dropbox-kampanj när de köpte en enhet av ett annat varumärke än Dell. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien eller Krim-regionen.