Så här använder du Dropbox Paper-mallar

Du kan använda fördesignade Paper-mallar från Dropbox eller skapa egna.

Är du ny på Dropbox? Se projektplaneringsmallen i Dropbox Paper.

Den här artikeln gäller Dropbox-användare som har den gamla versionen av Dropbox Paper och inte den nya versionen, 2020 års version av Dropbox Paper.

Så här tar du reda på vilken version du använder:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Skapa ny fil.
  • Om du ser Dropbox Paper i rullgardinsmenyn använder du den nya versionen, 2020 års version av Dropbox Paper.
  • Ser du inte Dropbox Paper i rullgardinsmenyn använder du den gamla Paper-versionen.

Gå till www.dropbox.com/paper/templates om du har 2020 års version Dropbox Paper. Där hittar du Paper-mallar som fördesignats av Dropbox. Spara dem sedan i ditt konto på dropbox.com med filtypen .papert.

Skapa mall

1. Öppna Paper-dokumentet du vill göra till en mall.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter (…).
  3. Klicka på Gör till mall.

Använda en mall för att skapa ett dokument

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Paper i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skapa med mallar.
  4. Håll musen över mallen du vill använda och klicka på Skapa dokument.

Redigera en mall

Obs! Du kan bara redigera mallar du själv äger. Vill du redigera en fördesignad Dropbox-mall skapar du ett dokument från den och gör det till en mall för att kunna redigera den.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Paper i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skapa med mallar.
  4. Håll musen över mallen du vill använda och klicka på redigeringsikonen (den ser ut som en penna).

Dela en mall

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Paper i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skapa med mallar.
  4. Håll musen över mallen du vill använda och klicka på redigeringsikonen (den ser ut som en penna).
  5. Klicka på Delning.

Radera en mall

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Paper i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Skapa med mallar.
  4. Håll musen över mallen du vill använda och klicka på redigeringsikonen (den ser ut som en penna).
  5. Klicka på ikonen med tre punkter (…).
  6. Klicka på Radera