Rediger navnet på en Dropbox-teamkonto

Opdateret Nov 02, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-konto, kan du ændre navnet på dit team. Teamnavnet kan ses af alle teammedlemmer.

Sådan ændrer du navnet på en Dropbox-teamkonto

Hvis du vil ændre navnet på en Dropbox-teamkonto:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg Teamprofil.
  5. Klik på Skift ud for Teamnavn.
  6. Skriv det nye navn på teamet i tekstfeltet. Vist navn og Afregningsnavn behøver ikke at være ens.
    • Vist navn er det navn på teamet, der vises på dropbox.com og på de enheder, medlemmerne kan have forbundet. Vist navn må højst indeholde 20 tegn.
    • Faktureringsnavn vises på opgørelser over fakturering og bør være virksomhedens fulde navn.
  7. Vælg Skift navn.

Når du ændrer dit teams viste navn, ændres teamets navn på dropbox.com og på de enheder, teammedlemmerne kan have forbundet. Synkroniseringen af filer og mapper gentages ikke, når det viste navn ændres.