Dropbox' politik om ophavsret

Opdateret Nov 07, 2023

Vigtige oplysninger vedrørende ophavsretligt beskyttet materiale

Du bør kun bruge delte mapper, offentlige links og billedgallerier til filer, som du har ret til at dele med andre (f.eks. dokumenter, billeder, software, musik og videoer, som du personligt har udarbejdet). Du har ikke ret til at dele filer, medmindre du er indehaveren af ophavsretten til dem eller har fået tilladelse af indehaveren af ophavsretten til at dele dem. Køb eller lovlig erhvervelse af videoer, musik, e-bøger eller software giver dig ikke ret til at dele dette materiale med tredjeparter over internettet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har ret til at dele visse filer, bør du ikke dele dem. Ved at bruge funktionerne til delte mapper, offentlige mapper eller billedgallerier erklærer du, at de filer, der placeres i disse mapper, ikke overtræder Dropbox' servicebetingelser, og at du er indehaver af enhver ophavsret til dem eller har fået tilladelse af indehaveren af ophavsretten til at dele dem. Dropbox har vedtaget en politik for opsigelse af konti for de brugere, der gentagne gange krænker ophavsretten, eller hvis konti har flere krænkelsessager. Hvis du gentagne gange deler filer, der krænker andres ophavsret, vil din konto blive opsagt.

Du kan få flere oplysninger om Dropbox’ politik om ophavsret og om, hvordan du anmelder et krav vedrørende krænkelse af ophavsret, på Dropbox’ DMCA-side, eller du kan sende dit krav her.