Sådan ændrer du din organisations navn på en Dropbox-faktura

Opdateret Nov 15, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for kunder på Dropbox Plus, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice.

Ifølge loven skal Dropbox vise de samme faktureringsoplysninger på din faktura, som du angav på købstidspunktet.

Sådan ændrer du dit navn på en Dropbox-faktura:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Rediger til højre for dit navn i vinduet Generelt.
  5. Indtast din organisations navn, fordelt på felterne Fornavn og Efternavn . Du skal skrive noget i begge felter.
  6. Indtast dine faktureringsoplysninger igen, selv hvis du vil bruge samme betalingsmetode.

Fra nu af vil dit nye kontonavn fremgå af fakturaer, og når du deler filer.

For at få adgang til en faktura, skal du besøge din fakturering-side.