Sådan opretter og sender du en overførsel

Du kan oprette og sende overførsler via delte links eller e-mail alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Hvis du bruger Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education, kan du også tilpasse dine overførsler med farver og egne logoer. Når du har sendt en overførsel, kan du se og administrere dine overførsler på dropbox.com.

Sådan opretter og sender du en overførsel

Sådan opretter og sender du en overførsel på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Transfer i den viste menu.
  4. Klik på Opret overførsel.
  5. Du kan føje filer til din overførsel på følgende måder:
    • Træk og slip filer fra din computer.
    • Klik på Upload filer.
    • Klik på rullelisten ud for Upload filer, og vælg:
      • Upload mapper for at vælge mapper på din computer.
      • Tilføj fra Dropbox for at vælge filer eller mapper på din Dropbox-konto.
  6. Klik på redigeringsikonet (blyanten) for at skrive et navn til din overførsel, hvis du vil.
  7. Klik på tandhjulsikonet for at angive en udløbsdato eller en adgangskode.
    • Afhængigt af din plan indstilles overførsler automatisk til at udløbe efter 7 eller 30 dage. Kunder med Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education kan også tilføje en adgangskode og forlænge udløbsperioden til op til et år.
  8. Klik på Opret overførsel.
  9. Klik på Send e-mail eller Kopiér link.

Sådan opretter og sender du en overførsel i computerappen:

1. Åbn Stifinder (Windows), Finder (Mac) eller Dropbox-mappen på din computer.
  2. Højreklik på den fil eller mappe, du vil føje til overførslen.
  3. Klik på Send en kopi.
  4. Klik på redigeringsikonet (blyanten) for at skrive et navn til din overførsel, hvis du vil.
  5. Klik på tandhjulsikonet for at angive en udløbsdato eller en adgangskode.
    • Afhængigt af din plan indstilles overførsler automatisk til at udløbe efter 7 eller 30 dage. Kunder med Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education kan også tilføje en adgangskode og forlænge udløbsperioden til op til et år.
  6. Klik på Opret overførsel.
  7. Klik eventuelt på Se forhåndsvisning af overførsel for at se, hvordan det ser ud for modtagerne af overførslen.
  8. Klik på Kopiér link eller Send via e-mail for at dele overførselslinket.

Bemærk! Dropbox-computerappen skal være installeret, før du kan sende overførsler fra din computer.

Sådan opretter og sender du en overførsel på din iOS-enhed:

1. Åbn Dropbox-appen på din iPhone/iPad.
  2. Tryk på "+” (plusikonet).
  3. Tryk på Send en kopi af filerne.
  4. Tryk på Tilføj fra Dropbox, og vælg derefter de filer, du vil have med i overførslen.
    • Bemærk! Du kan ikke føje mapper til en overførsel på iOS.
  5. Tryk på Fortsæt.
  6. Du kan vælge et nyt navn til din overførsel, markere knappen for at modtage meddelelser om downloads og indstille en udløbsdato.
    • Afhængigt af din plan indstilles overførsler automatisk til at udløbe efter 7 eller 30 dage. Kunder med Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education kan også tilføje en adgangskode og forlænge udløbsperioden til op til et år.
  7. Hvis du er på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education, kan du trykke på Tilføj adgangskode for at beskytte overførslen med en adgangskode.
  8. Tryk på Fortsæt.
  9. Tryk på Kopiér link for at dele overførselslinket.

Sådan opretter og sender du en overførsel på din Android-enhed:

1. Åbn Dropbox-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på + (plusikonet).
  3. Tryk på Send overførsel.
  4. Tryk på Fortsæt.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for den eller de filer eller mapper, du vil overføre.
  6. Tryk på Overfør [x] fil(er).
  7. Tryk på Fortsæt.
  8. Du kan vælge et nyt navn til din overførsel, markere knappen for at modtage meddelelser om downloads og indstille en udløbsdato.
    • Afhængigt af din plan indstilles overførsler automatisk til at udløbe efter 7 eller 30 dage. Kunder med Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education kan også tilføje en adgangskode og forlænge udløbsperioden til op til et år.
  9. Hvis du er på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise eller Education, kan du trykke på Tilføj adgangskode for at beskytte overførslen med en adgangskode.
  10. Tryk på Fortsæt.
  11. Tryk på Kopiér link for at dele for at dele dit overførselslink.
  12. Tryk på Start ny overførsel eller OK.

Sådan tilpasser du dine overførsler

Hvis du har en Dropbox Professional-, Advanced-, Enterprise- eller Education-plan, kan du ændre baggrunden i dine overførsler eller tilføje dit eget logo. Den baggrund og det logo, du vælger, vises på alle dine overførsler, indtil du ændrer dem igen.

Sådan tilpasser du dine overførsler:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Overfør.
  4. Klik på Tilpas designet.
  5. Hvis du vil tilføje en baggrundsfarve, et baggrundsbillede eller et logo, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vælg baggrund eller Vælg logo.
    • Bemærk! Baggrunde og logoer har en grænse for filstørrelsen på 5 MB. Størrelse på logoer tilpasses, hvis de er for store.
  6. Klik på Gem.