Tilføj Dropbox til appen Filer på din Chromebook

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

Du kan tilføje din Dropbox-mappe i appen Filer på din Chromebook, så du kan få adgang til filer, der er gemt på din enhed og på din Dropbox-konto, ét sted. Det kræver, at du er ChromeOS-bruger, og at du er logget ind på Dropbox Android-appen på din Chromebook.

Sådan får du adgang til din Dropbox-konto i appen Filer:

1. Åbn appen Filer på din Chromebook.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på din Dropbox-mappe.
    • Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto på din Chromebook, vil du se begge mapper.
highlight icon

Bemærk! Hvis du fjerner Dropbox Android-appen, fjernes din Dropbox-mappe fra appen Filer.

Hvilke Dropbox-funktioner er tilgængelige i appen Filer?

I Dropbox-mappen i appen Filer har du følgende muligheder:

• Vælg mellem forskellige Dropbox-konti
  • Gennemse dine filer
  • Tilføj filer
  • Sortér filer efter navn/ændringstidspunkt/størrelse/type
  • Slet filer
  • Eksportér/download filer
  • Opret nye mapper
  • Se forhåndsvisning af filer

Hvilke Dropbox-funktioner er tilgængelige i appen Filer?

Nogle Dropbox-funktioner er ikke tilgængelige i appen Filer. Disse funktioner omfatter:

• Administration af indstillinger for deling af delte mapper
  • Søgning i din Dropbox-mappe
  • Samarbejde om filer i realtid (hvis to personer i øjeblikket redigerer en fil samtidig, opretter de modstridende kopier)
  • Skriv kommentarer til filer
  • Gendannelse af Dropbox-filer, der er slettet for nylig, fra menuen Slettet for nylig
  • Flytning af filer eller mapper til en mappe, som du ikke har åbnet endnu (nogle mapper vises ikke som mulige placeringer, medmindre du åbner mappen, før du prøver at flytte)
  • Hvis der er indstillet en adgangskode til Dropbox-appen, er din Dropbox-mappe ikke tilgængelig i appen Filer
  • Adgang til filer i Dropbox-mappen, mens du er offline

Mens vi arbejder på at forbedre Dropbox-integrationen med appen Filer, kan du bruge Dropbox Android-appen til at få adgang til nogle af disse funktioner som sædvanligt.