Sådan fjerner du Dropbox på Mac, Windows og Linux

Når du fjerner Dropbox-computerappen, slettes din Dropbox-konto ikke, og Dropbox-mappen fjernes ikke fra din harddisk. Hvis du vil fjerne Dropbox-computerappen fra din computer, skal du følge vejledningen for din enhed herunder.

Sådan fjerner du Dropbox-computerappen på Mac

Sådan fjerner du Dropbox-computerappen på en Mac-computer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Afslut.
  4. Åbn Finder.
  5. Klik på Applikationer.
  6. Træk Dropbox til papirkurven.

Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra din harddisk, skal du trække Dropbox-mappen til papirkurven.

Sådan fjerner du Dropbox-computerappen på Windows

Sådan fjerner du Dropbox-computerappen på en Windows-computer:

1. Klik på Start.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Apps.
  4. Klik på Apps og funktioner.
  5. Klik på Dropbox.
    • Bemærk! Hvis Dropbox var forudinstalleret på din enhed, kan du i stedet få vist Få Dropbox eller Dropbox “x” GB.
  6. Klik på Fjern.

Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra din harddisk, skal du trække Dropbox-mappen til papirkurven.

Sådan fjerner du Dropbox-computerappen på Linux

Hvis du vil fjerne Dropbox-computerappen på en Linux-computer, skal du kopiere og indsætte følgende kommandoer én ad gangen i dit terminalvindue og trykke på Enter efter hver kommando. Nogle af de viste kommandoer kan medføre fejl, men når du har kørt den sidste kommando, er computerappen fjernet fra din computer.

dropbox stop
dropbox status  # Should report "not running"
rm -rf ~/.dropbox-dist
rm -rf /var/lib/dropbox
rm -rf ~/.dropbox*
sudo apt-get remove nautilus-dropbox
sudo apt-get remove dropbox
rm /etc/apt/source.d/dropbox

Hvis du også vil fjerne Dropbox-mappen fra harddisken, skal du indtaste følgende kommando i terminalvinduet og trykke på Enter.
            rm -rv ~/Dropbox

Bemærk! Kommandoen skal muligvis tilpasses, hvis Dropbox-mappen ikke befinder sig på standardplaceringen.