Sådan tilpasser du fanen Hjem i Dropbox-mobilappen

Opdateret Dec 19, 2023

Du kan tilpasse udseendet af fanen Hjem i Dropbox-mobilappen. Du kan bl.a. tilføje, omarrangere og fjerne mapper og sektioner.

Sådan tilføjer, omarrangerer eller fjerner du mapper

Du kan tilføje, omarrangere eller fjerne mapper fra fanen Hjem direkte ved at trykke på tilpasningsikonet, eller du kan navigere til selve mappen under fanen Filer.

Sådan tilføjer, omarrangerer eller fjerner du mapper med tilpasningsikonet:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på tilpasningsikonet (malepaletten).
  3. Tryk på Føj mappen til siden Hjem.
  4. Tryk på den mappe, du vil tilføje.
  5. Tryk på Tilføj til start.
    • Hvis du vil omarrangere dine mapper eller sektioner, skal du trykke og holde nede på gribeikonet (to lodrette linjer med prikker) og trække mappen til det sted, du vil flytte den til.
    • Hvis du vil fjerne en mappe, skal du trykke på Fjern ud for den mappe, du vil fjerne.
    • Hvis du vil fjerne en standardsektion, skal du trykke på til/fra-knappen ud for SenesteMarkeret med stjerneKameraoverførslerViste linksDelt eller Offline.
  6. Tryk på Gem for at gemme dine ændringer.

Dine mapper vises i den angivne rækkefølge på fanen Hjem.

highlight icon

Bemærk!

• Sådan kasserer du ændringer, der ikke er gemt:
    • På Android: Tryk på “X” øverst til venstre ud for Hjem, og tryk på Kassér.
    • For iOS: Tryk på Annuller øverst.
  • Hvis du føjer en tom mappe til fanen Hjem, kan du klikke på Tilføj indhold for at begynde at tilføje filer eller mapper.

Sådan tilføjer eller fjerner du mapper fra selve mappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på ikonet Filer.
  3. Tryk på den mappe, du vil føje til eller fjerne fra fanen Hjem.
  4. Tryk på “” (lodrette prikker) eller “” (tre prikker) øverst til højre (afhænger af din enhed).
  5. Tryk på Føj mappen til siden Hjem eller Fjern mappen fra siden Hjem.