Je startscherm aanpassen in de mobiele Dropbox-app

Bijgewerkt Dec 20, 2023

Je kunt je startpagina aanpassen in de mobiele Dropbox-app, inclusief het toevoegen, herordenen en verwijderen van mappen en secties.

Mappen toevoegen, herordenen en verwijderen

Je kunt mappen rechtstreeks vanuit het tabblad Start toevoegen, herordenen of verwijderen met het pictogram Aanpassen, of je kunt naar de map zelf navigeren vanuit het tabblad Bestanden.

Mappen toevoegen, herordenen of verwijderen met het pictogram Aanpassen:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op het pictogram Aanpassen (palet).
  3. Tik op Map toevoegen aan Start.
  4. Tik op de map die je wilt toevoegen.
  5. Tik op Toevoegen aan Start.
    • Om mappen en secties te herordenen, tik je op en houdt je het grijppictogram (twee verticale lijnen met stippen) ingedrukt en sleep je de map naar de plek waar je deze naartoe wilt verplaatsen.
    • Tik op Verwijderen naast de map die je wilt verwijderen om deze te verwijderen.
    • Als je een standaardsectie wilt toevoegen of verwijderen, tik dan op de schakelaar naast RecentMet sterCamera-uploadsBekeken linksGedeeld of Offline.
  6. Tik op Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.

Je mappen verschijnen in de door jou opgegeven volgorde op het tabblad Start.

highlight icon

Opmerkingen:

• Niet-opgeslagen wijzigingen annuleren:
    • Voor Android: Tik op de "X" linksboven naast Start en tik dan op Annuleren.
    • Voor iOS: tik op Blokkeren bovenaan.
  • Als je een lege map aan het tabblad Start toevoegt, kan je op Materiaal toevoegen tikken om bestanden of mappen toe te voegen.

Mappen toevoegen aan of verwijderen uit de map zelf:

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op het pictogram Bestanden.
  3. Tik op de map die je wilt toevoegen aan of verwijderen uit het tabblad Start.
  4. Tik op “” (verticale ellipsis) of “” (ellipsis) rechtsboven, afhankelijk van je apparaat.
  5. Tik op Map aan Start toevoegen of Map uit start verwijderen, afhankelijk van wat je wilt doen.