Forbind Google Cloud Identity med Dropbox Business

Opdateret Nov 22, 2023

Dropbox-integrationen med Google Cloud Identity giver dig mulighed for at administrere dit Dropbox Business-team centralt via Google Cloud Identity. Når du bruger Dropbox med Google Cloud Identity, kan du:

• Konfigurer enkeltlogon (SSO) til din Dropbox-teamkonto
  • Administrer klargøring og fjernelse af brugere på Dropbox-teamkonti via Googles administratorpanel

For at konfigurere enkeltlogon og klargøring skal du være administrator for en Dropbox-teamkonto og Google-superadministrator. Du skal også være logget på begge konti.

Konfigurer enkeltlogon (SSO) til dit team

1. Log på Googles administrationskonsol med din Google-administratorkonto.
  2. Klik på Apps.
    • Bemærk! Du skal måske klikke på Mere kontrol nederst for at se Apps på startsiden.
  3. Klik på SAML apps
  4. Klik på Add a service/App to your domain.
  5. Skriv “Dropbox Business” i søgefeltet Filter Apps. Det bør blive vist på listen nedenfor.
  6. Klik på¨Dropbox Business.
  7. Klik på Download ud for Certificate. (Du skal bruge det senere).
  8. Markér webadressen ud for SSO URL, og kopiér den til udklipsholderen. (Den skal du også bruge). Hold siden åben i browseren.
  9. Skift til administratorpanelet i Dropbox. Du kan bare åbne det på en ny fane i din browser.
  10. Log på med dit Dropbox-administratorlogon.
  11. Klik på Indstillinger.
  12. Klik på Enkeltlogon.
  13. Klik på rullelisten ud for Enkeltlogon for at ændre indstillingen fra Fra til Valgfrit eller Obligatorisk.
  14. Klik på Tilføj webadresse til login ud for Identitetsudbyders webadresse til login, og indsæt den webadresse, du kopierede i trin 8.
  15. Klik på Færdig.
  16. Klik på Upload certifikat
  17. Klik på Kopiér link.
  18. Gå tilbage til Googles administrationskonsol.
  19. Klik på Næste.
  20. Klik på Finish.

Indstil brugerklargøring

Gå til denne hjælpeartikel for Google Workspace-administratorer for at læse mere om:

• Indstiller brugerklargøring til Dropbox-programmet
  • Viser brugerklargøring
  • Redigerer omfanget af brugerklargøring
  • Definerer tidsrum til fjernelse af brugere
  • Fjerner brugerklargøring
highlight icon

Bemærk! Grupper spejles ikke ved klargøring.