Koble Google Cloud Identity til Dropbox Business

Oppdatert Mar 25, 2024

Dropbox-integrasjonen for Google Cloud Identity hjelper deg med å administrere Dropbox Business-teamet ditt sentralt gjennom Google Cloud Identity. Når du bruker Dropbox med Google Cloud Identity, kan du:

• Konfigurer Single Sign-On (SSO) for Dropbox-teamkontoen din
  • Administrer klargjøring og fjerning av Dropbox teamkonto-brukere gjennom Googles administratorverktøy

Du må være administrator på en Dropbox-teamkonto og Google-superadministrator for å kunne konfigurere SSO og klargjøring, og du må være logget inn på begge kontoene.

Konfigurere Single Sign-On (SSO) for teamet

1. Logg på Google-administrasjonsverktøyet med Google-administratorkontoen din.
  2. Klikk på Apper.
    • Obs! Du må kanskje klikke på Flere kontroller nederst for å se apper på Start-siden
  3. Klikk på SAML-apper
  4. Klikk på Legg til en tjeneste/app til domenet ditt.
  5. Skriv «Dropbox Business» i Filtrer apper-søkeboksen. Dropbox Business bør da dukke opp i listen nedenfor.
  6. Klikk på Dropbox Business.
  7. Ved siden av Sertifikat klikker du på Last ned. (Du trenger dette senere.)
  8. Uthev URL-adressen ved siden av SSO URL, og kopier den til utklippstavlen din. (Du trenger også denne.) Hold denne siden åpen i nettleseren din.
  9. Bytt til Dropbox-administratorverktøyet. Du kan åpne det i en ny fane i nettleseren.
  10. Logg på med Dropbox-administratorpålogging.
  11. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  12. Klikk på Innstillinger.
  13. Under Godkjenning klikker du på Single Sign-On.
  14. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Single sign-on for å endre det fra Av til Valgfritt eller Obligatorisk.
  15. Ved siden av Identitetsleverandørens URL-adresse for pålogging klikker du på Legg til URL-adresse for pålogging og limer inn URL-adressen du kopierte i trinn 8.
  16. Klikk på Ferdig.
  17. Klikk på Last opp sertifikat
  18. Klikk på Kopier kobling.
  19. Gå tilbake til Google-administratorverktøyet.
  20. Klikk på Neste.
  21. Klikk på Fullfør.

Konfigurer brukerklargjøring

Gå til denne Google Workspace-hjelpeartikkelen for administratorer for å finne ut hvordan du:

• Konfigurere brukerklargjøring for Dropbox-appen
  • Vise brukerklargjøring
  • Endre omfanget av klargjøring
  • Definere tidsrammene for klargjøring
  • Fjerne brukerklargjøring
highlighter icon

Obs! Grupper blir ikke speilet når klargjøring foregår.