Vigtige ændringer til den offentlige mappe i Dropbox

Opdateret Dec 18, 2023
warning icon

Vigtigt! Fra og med 1. september 2017 er offentlige links blevet deaktiveret for alle brugere. Du finder flere oplysninger nedenfor.

Dropbox Basic-brugere (gratisbrugere)

Fra 15. marts 2017 er den offentlige mappe i din Dropbox-konto blevet konverteret til en standardmappe. Som standard er denne mappe privat for din konto, og den fungerer som enhver anden mappe, du har oprettet. Denne overgang foregår automatisk.

Her er det, du bør vide:

• Alle filer i din offentlige mappe forbliver beskyttet, men offentlige links til disse filer stopper med at virke.
  • Hvis nogen besøger et link til en fil i din offentlige mappe, får de vist en fejlside
  • Du kan se en liste over dine offentlige links ved at gå til den offentlige mappe. Enhver fil i denne mappe har været tilknyttet et offentligt link.
  • Dropbox kan ikke konvertere eksisterende offentlige links til delte links i Dropbox.
  • Hvis du vil dele nogle af ​​filerne i din offentlige mappe igen, skal du bruge en delt mappe eller et delt link.

Brug af den offentlige mappe til at gengive HTML-indhold

Fra 3. oktober 2016 kan brugere af Dropbox Basic (gratis) ikke længere bruge offentlige links til at få vist HTML-indhold i en webbrowser.

Hvis du er Basic-bruger og har oprettet et website, der viser HTML-indhold fra din Dropbox-konto, vil det ikke længere virke i browseren. Selve HTML-indholdet er stadig beskyttet i Dropbox, og du kan dele det ved hjælp af nogle af vores andre delingsmetoder.

Fra den 1. september 2017 kan brugere af Dropbox Plus og teamkonti ikke længere vise HTML-indhold . Den offentlige mappe og deling af mappen er blevet deaktiveret.

Konti, der er oprettet efter den 4. oktober 2012

De Dropbox-konti, der blev oprettet efter den 4. oktober 2012, har ikke en offentlig mappe. Hvis du vil dele filer hurtigt , kan du bruge et delt link. Delte links virker også, selvom den person, du deler med, ikke har en Dropbox-konto.