Viktige endringer i offentlige Dropbox-mapper

Oppdatert Dec 14, 2023
warning icon

Viktig: Fra 1. september 2017 har offentlig koblinger vært deaktivert for alle brukere. Du finner mer informasjon nedenfor.

Dropbox Basic (gratis)-brukere

15. mars 2017 ble den offentlige mappen i Dropbox-kontoen din gjort om til en vanlig mappe. Som standard er denne Folders privat for kontoen din, og den fungerer akkurat som alle andre Folders du har opprettet. Denne overgangen skjer automatisk.

Du må være klar over følgende:

• Alle filer i den offentlige mappen din forblir trygge, men offentlige koblinger til disse filene slutter å fungere.
  • Hvis noen bruker en kobling til en fil i den offentlige mappen din, får de opp en feilside.
  • For å se en liste over offentlige koblinger går du til den offentlige mappen. Alle filer i denne mappen vil ha tilknyttet en offentlig kobling.
  • Dropbox kan ikke konvertere eksisterende offentlige koblinger til delte Dropbox-koblinger.
  • Hvis du ønsker å dele noen av filene i den offentlige mappen på nytt, må du bruke en delt mappe eller delt kobling.

Bruke den offentlige mappen til å gjengi HTML-innhold

Fra 3. oktober 2016 kan ikke lenger brukere med Dropbox Basic (gratis) offentlige koblinger til å gjengi HTML-innhold i en nettleser.

Hvis du er Basic-bruker og har opprettet et nettsted som viser HTML-innhold fra Dropbox-kontoen din, vil det ikke fungere i nettleseren lenger. Selve HTML-innholdet vil fortsatt være i Dropboxen din, og du kan dele det med andre ved hjelp av noen av våre andre metoder for deling.

Fra og med 1. september 2017 kan Dropbox Plus- og teamkonto-brukere ikke lenger gjengi HTML-innhold. Den offentlige mappen og dets delingsfunksjonalitet har blitt deaktivert.

Kontoer som er opprettet etter 4. oktober 2012

Dropbox-kontoer som er opprettet etter 4. oktober 2012, vil ikke ha hatt en offentlig mappe. Hvis du ønsker å raskt dele filer, kan du bruke en delt kobling. Delte koblinger fungerer selv om den du deler med, ikke har en Dropbox-konto.