Sådan underskriver du selv et dokument

Opdateret Jan 09, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der kan benyttes af alle Dropbox-kunder.  Alle Dropbox-kunder kan selv underskrive et ubegrænset antal dokumenter.

Du kan selv underskrive et dokument på dropbox.com og derefter sende det underskrevne dokument til dem, der skal have en kopi.

Se, hvordan du selv underskriver en PDF-fil i Dropbox-mobilappen.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, kan du muligvis ikke selv underskrive dokumenter, hvis din administrator har slået Signaturer fra for dit team.Få mere at vide om siden Signaturer for Dropbox-teamkonti.

Sådan underskriver du selv et dokument

Sådan underskriver du selv et dokument:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Underskrifter i venstre sidepanel.
  3. Klik på Underskriv selv.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den fil, du vil bruge. Du kan bruge søgelinjen eller gå via Mine filer eller Seneste, hvis den ikke vises med det samme.
    • Bemærk! Du kan også uploade en fil ved at klikke på Upload filer nederst til venstre.
  5. Klik på Vælg
    • Bemærk! Hvis du ikke har en Dropbox Sign-konto, skal du acceptere vilkår og betingelser og klikke på Jeg accepterer for at fortsætte.
  6. Placer underskriftsfelterne. Få mere at vide om at bruge Dropbox Sign-editoren.
  7. Klik på Næste
  8. Tegn din underskrift manuelt, eller brug en af den andre muligheder:
    • Tegn din underskrift
    • Indtast din underskrift.
    • Upload et billede.
    • Indsæt en underskrift, du har Gemt for nylig.
  9. Klik på Næste
  10. Vælg en placering for at gemme dokumentet.
  11. Klik på Gem
  12. Dit underskrevne dokument vises under fanen Dokumenter.