Slik skriver du under på et dokument selv

Oppdatert Jan 09, 2024
person icon

I denne artikkelen finner du informasjon om en funksjon som er tilgjengelig for alle Dropbox-kunder.  Alle Dropbox-kunder kan skrive under på et ubegrenset antall dokumenter selv.

Du kan skrive under på et dokument selv på dropbox.com og deretter sende det til alle som trenger en kopi.

Finn ut hvordan du skriver under på en PDF selv, i Dropbox-mobilappen.

highlight icon

Merk: Hvis du er på en Dropbox-teamkonto, er det ikke sikkert du kan skrive under selv hvis administratoren din har slått av Underskrifter for teamet ditt.Finn ut mer om Underskrifter-siden for Dropbox-teamkontoer.

Slik skriver du under på et dokument selv

Gjør følgende:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Underskrifter i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Skriv under selv.
  4. Merk av i boksen ved siden av filen du vil bruke. Du kan bruke søkefeltet eller bla gjennom  Mine filer eller Nylige hvis du ikke ser den umiddelbart.
    • Merk: Du kan også laste opp en fil ved å klikke på Last opp fil nederst til venstre.
  5. Klikk på Velg
    • Obs! Hvis du ikke har en Dropbox Sign-konto, godtar du vilkårene og bekrefter at du godtar for å fortsette.
  6. Plasser underskriftsfeltene. Finn ut mer om bruk av Dropbox Sign-redigereren.
  7. Klikk på Neste
  8. Tegn signaturen din manuelt eller velg fra de andre alternativene:
    • Tegn underskriften din.
    • Skriv underskriften din.
    • Last opp et bilde.
    • Sett inn en nylig Lagret underskrift.
  9. Klikk på Neste
  10. Velg en plassering for å lagre dokumentet.
  11. Klikk på Lagre
  12. Det underskrevne dokumentet ditt vises i Dokumenter-fanen.