Slik velger du bort betaopplevelsen for Dropbox for macOS

Oppdatert Nov 07, 2023

Gjør følgende for å velge bort betaopplevelsen for Dropbox for macOS og tilbakestille Dropbox-kontoen til forrige konfigurasjon:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Generelt-fanen klikker du på Avslutte betaopplevelsen.
  5. Klikk Forlat beta.
highlight icon

Obs! Hvis du bruker Dropbox Backup eller sikkerhetskopiering av ekstern stasjon, må du følge instruksjonene i slutten av denne artikkelen for å velge bort betaopplevelsen (tidlige utgivelser).

Dropbox-mappen din er tilgjengelig under Favoritter i Finder-vinduet. Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement, er filene dine først kun tilgjengelige på nett. Du kan få tilgang til dem uten nett ved å høyreklikke på filen og velge Gjør tilgjengelig offline. Filer som ikke ble synkronisert før du forlot betaopplevelsen, lagres i mappen ~/Library/CloudStorage for fremtidig tilgang.

Hvordan få tilgang til filer som ikke ble synkronisert?

Slik får du tilgang til mappen ~/Library/CloudStorage:

1. Åpne Finder.
  2. Fra menylinjen (øverst på skjermen) klikker du på .
  3. Hold inne Option-tasten og klikk på Bibliotek.
  4. Åpne CloudStorage-mappen.

Filer som ikke er synkronisert før du forlater betaopplevelsen, lagres automatisk i en arkivmappe (f.eks.: Dropbox (4-25-22 3.00 PM) arkiv).

Slik velger du bort betaopplevelsen for macOS hvis du bruker sikkerhetskopiering av ekstern stasjon eller sikkerhetskopiering av datamaskin

Hvis du bruker Dropbox Backup eller sikkerhetskopiering av ekstern stasjon, må du velge bort alle tidlige utgivelser for å forlate betaopplevelsen for Dropbox for macOS.

Slik fjerner du tilgangen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I Generelt-fanen under Innstillinger slår du av Tidlige versjoner.
  5. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  6. Klikk på Logg av.
  7. Lukk Dropbox-skrivebordsappen.
    • Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
    • Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
    • Klikk på Avslutt.
  8. Åpne mappen Programmer i Finder.
  9. Klikk på Dropbox-ikonet og dra det til søppelbøtten i dokken.
  10. Last ned og installer den nyeste versjonen av Dropbox.

Når Dropbox er installert, kan du logge på kontoen din igjen. På dette tidspunktet vil de lokale filene fra de tidligere Dropbox-øktene dine arkiveres og lagres i mappen ~/Library/CloudStorage for fremtidig tilgang.