Slik ser du sendte og mottatte overføringer

Oppdatert Feb 06, 2024

Du kan se og administrere overføringer du har sendt eller mottatt fra dropbox.com. Denne artikkelen leder deg gjennom forhåndsvisning, redigering, nedlasting og sletting av overføringene dine.

Hvordan se og administrere sendte overføringer

Slik kan du se og administrere overføringer du har sendt:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Overføring i menyen som dukker opp.
  4. I Sendt-fanen administrerer du overføringene dine:
    • For å endre navnet på en overføring klikker du på en overføring, klikker på redigeringsikonet (blyant), skriver inn et nytt navn og klikker på Lagre.
    • For å se overføringsaktivitet se antall visninger og nedlastinger ved siden av hver overføring.
      • Nedlastingsvarsler kan slås på/av ved å klikke på en overføring, slå Nedlastingsvarsler på/av og klikke på Lagre
    • For å passordbeskytte en overføring når du sender en kopi, klikker du på en overføring, skriver inn et passord og klikker på Ferdig. Mottakeren blir bedt om å skrive inn passordet når vedkommende skal åpne overføringen.
      • Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for kunder på Dropbox Professional, Essentials, Advanced, Business Plus og Enterprise.
    • For å endre utløpsdatoen for en overføring klikker du på datoen ved siden av overføringen og velger en dato ved hjelp av datovelgeren.
      • Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for kunder på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise og Education, som kan angi utløpsdatoen opptil et år senere.
    • For å slette en overføring klikker du på «» (ellipse) ved siden av en overføring, deretter klikker du på Slett.
      • Obs! Slettede overføringer kan ikke gjenopprettes.

Slik ser du og administrerer overføringer

highlight icon

Merk: Alle overføringer som sendes til deg via e-post eller en delingskobling, vises på Overføringer -siden under fanen Mottatt .

Slik kan du se og administrere overføringer du har sendt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Overføring i menyen som dukker opp.
  4. Sendt -fanen administrerer du overføringene dine:
    • For å laste ned filer fra en overføring klikker du på «» (ellipse) ved siden av overføringen og deretter på Last ned.
    • For å forhåndsvise overføringsfilene klikker du på overføringen for å åpne den og deretter på forhåndsvisningsikonet (øye).
    • For å dele overføringsfilene du har mottatt, klikker du på overføringen for å åpne den og deretter på koblingsikonet (kjedekobling) for å kopiere overføringskoblingen.
    • For å lagre overføringsfilene til Dropbox-kontoen din klikker du på overføringen for å åpne den, og klikker deretter på Lagre til Dropbox på den nye siden.
    • For å slette en overføring klikker du på «» (ellipse) ved siden av overføringen og deretter på Fjern.

Hvordan vise utløpte overføringer

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Overføring i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Utløpt

For å reaktivere en utløpt overføring klikker du på den og klikker deretter på Aktiver overføring på nytt.